Activity

  • Bob Terkelsen posted an update 4 days, 3 hours ago

    قابل توجه صادرکنندگان، واردکنندگان و تولید کنندگان که با مشکلات تحریم های خارجی در ایران مواجه میباشند، شما میتوانید با ثبت شرکت در ترکیه از مشکلات تحریم به سادگی عبور نمایید، ضمنا بانکهای ترکیه بستر مناسبی جهت نقل و انتقال پول به سراسر دنیا برای شما فراهم خواهد نمود. با توجه به اینکه سپری شدن زمان مساوی هزینه بیشتر می باشد زمانی می توان اقامت اروپا با کمترین هزینه نامید که هم هزینه و هم زمان کمتری جهت دریافت اقامت اروپا سپری شود. اگرچه آزمون ورودی برای تحصیلات دولتی ممکن است سخت باشد اما این تحصیلات برای دارندگانمهاجرت به یونان هزینه ای ندارد.نکته ۶: انبوه نکات و سو استفاده های رایج در این نوع روش اقامت گرجستان لازم نیست شما را از استفاده از این روش مایوس نماید، اقامت کارمندی یکی از قوی ترین انواع اقامت میباشد و پس از ۶ سال تبدیل به اقامت دائم گرجستان میشود و پس از مشاهده انبوه اقامتهای موفق روزانه در شعب آریا، میتوانید با خیال راحت از این طریق درخواست اقامت نموده و کارت اقامت دریافت نمایید.روش‌هایی برای تسریع گرفتن کارت شهروندی کشور بلغارستان تنها در دو سال وجود دارد. 5 پرونده به اداره مهاجرت اسپانیا در استانی فرستاده می شود که متقاضی قرار است در آن اقامت کند. فرد متقاض می تواند مالک ۱۰۰ درصد شرکت باشد و همچون برخی کشورها نیازی به حضور شریک محلی نیست.شما که اجازه کارکردن درسوئد برای مدت زمان بیش از سه ماه دریافت کرده اید کارت اجازه اقامت دریافت میکنید. فرزندان متقاضی در صورتی که در سن رفتن به مدرسه باشند، باید در اسپانیا به ادامه تحصیل بپردازند. مدت پروسه دریافت اقامت اسپانیا از روش تمکن مالی 6 ماه می باشد. به نظر شما چقدر احتمال دارد جواب مثبت بگیرم.در صورت اضطرار طرفین ازدواج می توانند از وزیر کشور درخواست گواهی مخصوص ازدواج نمایند تا در اسرع وقت بتوانند به ازدواجشان جنبه قانونی دهند. در مرحله بعد ، مشاورین متخصص ما تحقیقات حرفه ای خود را آغاز خواهند نمود. این سند هر ۱۰ سال تجدید می شود، اما الزامات تغییر نمی کنند.در این روش که خوشبختانه سفارت اسپانیا در تهران به تازگی از آن‌ استقبال می‌کند شخص متقاضی باید بتواند در آمد کافی‌ در ایران داشته باشد و این در آمد نباید به صورت حقوق ثابت باشد به این گونه که متقاضی اقامت اسپانیا باید بتواند بدون حضور حد اقل شش ماه در ایران درامد کافی‌ برای زنگی‌ در اسپانیا داشته باشد.#LINKS#