Activity

  • Adel McNeill posted an update 4 days, 16 hours ago

    اگر شما میخواهید به آلمان مهاجرت کنید و یا هم اکنون در آلمان زندگی می کنید، برای شما قوانین مهاجرت بسیار مهم می باشد. با اخذ اقامت کشور فرانسه (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن در هر کشور مورد نظر نسبت به خرید املاک اقدام نمایید. به این ترتیب شما از پرداخت هزینه های اجاره ای معاف هستید و همچنین می توانید از افزایش سرمایه ی اولیه خود سود نیز کسب نمایید. هاستل‌ها علاوه بر اینکه مقرون به صرفه خواهند بود مزیت دیگری نیز دارند و آن امکان آشنایی شما با سایر توریست‌ها است.افراد بسیاری در کشورها هستند که اطلاعات جسته و گریخته از افراد مختلف در زمینه پناهندگی اخذ کرده اند و تصویر درستی از این مسئله در ذهن ندارند. همچنین در بعضی موارد اگر که شما کارآفرین باشید با سرمایه بسیار زیاد و استخدام چندین اروپایی موفق به دریافت اقامت اروپا خواهید شد.خرید یا اجاره دفتر کار، منزل برای سکونت از دیگر خدمات ما پس از ثبت شرکت در اروپا و اقامت میباشد. شما باید درخلال چهار ماه نزد کارفرمای جدیدی درخواست اجازه کار مجددی بدهید. با توجه به شرایط و قوانین جدید اوکراین و حذف ویزای شینگن برای شهروندان اوکراینی ، علاقمندان زیادی تمایل به اخذ شهروندی اوکراین دارند.نتیجه سوالم راجب مهاجرت به کانادا را دریافت نکردم لطفا پاسخ بدهید. در مشاغلی که آلمان با کمبود نیروی کار مواجه است، مانند تمامی رشته های مهندسی، علوم کامپیوتر و آی تی و زمینه های پزشکی، این رقم به سقف 38688 یورو در سال کاهش می یابد. افراد دارای وضعیت پناهندگی سیاسی میتوانند به خانواده خود ملحق شوند.ج۴ – در صورت بلد نبودن زبان گرجی شرایط کار کردن اینجا بسیار مشکل است. استاد حقوق دانشگاه تورنتو، آیلت شاچار اظهار داشت که برنامه های دریافت حق شهروندی از طریق سرمایه گذاری رو به افزایش می باشند، بویژه در اروپا چنین است. پاسخ : خیر اقامت کاری نیاز به هزینه حسابداری ، هزینه اجاره یا خرید دفتر کار و سایر هزینه های جانبی ندارد.پایتخت آن لیسبون و زبان رسمی آن پرتغالی‌ست که از شاخه‌ی زبان‌های رومی‌تبار است. لطفا برای جزئیات بیشتر، همین امروز با ما در تماس باشید. مدت زمان ثبت شرکت ۲ روز کاری می باشد و مدارک مورد نیاز فقط پاسپورت و ترجمه است. برای دو مدیر فوق می توان تقاضای اقامت نمود. • گزارش مالی فعالیت کسب و کار و یا تجارت خود را 2 سال بلافاصله پیش از آنکه درخواست تشکیل پرونده بدهند به اداره مالیات استرالیا ارائه کرده باشند.